Over ons

Missie

Onze missie is het zo goed mogelijk adviseren van zowel particuliere- als zakelijke klanten. Ons advies is gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring op het gebied van wonen, werken en de thuiszorg. Thuiszorg is een belangrijk onderdeel van de maatschappij. Tienduizenden werknemers en zelfstandigen werken in deze branche, en de overheidsmaatregelen bedreigen deze tak van zorg ernstig. Ondanks de grote protesten vindt de overheid het nodig om miljarden te schrappen, ten koste van de ouderen en hulpbehoevenden. Wij adviseren en geven praktisch advies aan mensen die hierom vragen.

Visie

De wereld is niet perfect, maar samen kunnen we veel verbeteren. Er is zoveel ellende om ons heen, niet alleen in de derde wereld en ontwikkelingslanden, maar ook in ons eigen Europa en nog meer geconcentreerd: Nederland. Dus verbeter de wereld en begin bij jezelf. MW Comfort is een organisatie zonder winstoogmerk, en mede dankzij alle inspanningen van onze gepassioneerde vrijwilligers hebben wij vele ouderen en mantelzorgers die met de handen in het haar zitten een duwtje in de goede richting gegeven.

Wat doen wij nog meer

Het web afstruinen. Contact opnemen met thuiszorgwinkels, buurtzorg en webwinkels op het gebied van zorg. Particulieren adviseren over de aanschaf van hulpmiddelen en rollators, waaronder het aanbevelen van de Quatro. Instellingen adviseren op het gebied van revalidatie. Meer informatie nodig? Mail ons dan op info@mwcomfort.nl en vraag een brochure aan.